Pla Estratègic de Turisme | La Vall d'uixo

Pla Estratègic de Turisme

 

La Vall d'Uixó compta amb una gran demanda turística gracies a la singularitat i excepcionalitat de l’atractiu de Les Coves de Sant Josep. Un recurs que atrau centenars de milers de visitants, sent un recurs turístic de referencia en la Comunitat Valenciana i la segona cova més visitada a nivell nacional.

A fi d’aprofitar el potencial turístic de les Coves de Sant Josep i la necessitat de diversificar l'activitat econòmica de la ciutat, l’Ajuntament considera prioritari catalogar aquest potencial turístic global del municipi, aprofitar l’oportunitat que dona el gran fluix de turistes que arriben fins al Paratge i sensibilitzar a la població i els agents locals per a que coneguen el que aquest sector pot aportar al municipi en el seu conjunt, millorant la qualitat de vida i els serveis globals de la Vall d’Uixó. Per tot açó l'Ajuntament de la Vall d'Uixó està redactant un PLA ESTRATÈGIC DE TURISME, que conta amb la col·laboració económica de la Diputació de Castelló per mitja del Patronat Provincial de Turisme.

Per això es demana la col·laboració ciudadana i als departaments i agents interessats per a poder portar a terme el pla de la manera mes eficient i eficaç. Vos convidem a participar omplint l'enquesta que podeu descarregar al següent enllaç i remitin-la al correu turisme@lavallduixo.es

 

Descarregar esquesta

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal