Museu Arqueològic | La Vall d'uixo

Museu Arqueològic

 

El Museu Arqueològic Municipal, inaugurat en 1989, es troba situat en l'Avinguda Jaume I, nº 26, ocupant dues dels “cassets dels mestres”. No compta amb sales d'exposició en aquest edifici, encara que fa uns anys, es va adequar una petita sala de la planta baixa del Centri Cultural Palau de Vivel com a sala d'exposicions temporals del Museu. En ella s'exposen periòdicament petits lots de materials procedents dels fons del Museu, conformant exposicions temàtiques, dirigides, principalment a alumnes de primària de tots els centres educatius locals, i a tot tipus de públic que ho desitgi.

El Museu funciona com a “Servei Municipal d'Arqueologia i Patrimoni”, en total coordinació amb el Departament d'Obres i Urbanisme de l'Ajuntament. Tots dos comparteixen responsabilitats quant a l'aplicació del P.G.O.O. en matèria de Patrimoni Històric i Arqueològic, i en la seva conservació i difusió, aplicant les Ordenances Municipals sobre aquest tema, així com tota la normativa vigent de caràcter nacional i autonòmica.

Es proporciona orientació sobre la documentació i tràmits a realitzar amb anterioritat a l'execució d'obres particulars localitzades en els cascos històrics o en zones arqueològiques catalogades.

S'organitzen i realitzen periòdicament activitats dedicades als escolars del municipi amb la finalitat d'ensenyar a cuidar, i a apreciar el Patrimoni Històric i Arqueològic.

 

Per a mes informació:

Museu Arqueològic Municipal
Telèfon: 964 69 05 12
Correu electrònic: mlrovira@lavallduixo.es

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal