Gabinet d'Assessorament Jurídic | La Vall d'uixo

Gabinet d'Assessorament Jurídic

Gabinet d'Assessorament Jurídic i Intermediació en matèria de desnonaments per impagament de hipoteca.

L'Ajuntament de La Vall d’ Uixó ha ficat a disposició de tots els seus veïns el Gabinet d'Assessorament Jurídic i Intermediació en matèria de desnonaments per impagament de hipoteca. Una advocada presta de manera totalment gratuïta este servei amb el suport del tècnic de Infovivienda. Este servei consisteix en informació, assessorament i suport a les persones que tenen dificultats per a fer front a les quotes del seu préstec hipotecari i estan en risc de perdre el seu habitatge habitual.

 

La intermediació facilita la comunicació entre la part deutora i la entitat financera per a trobar una solució abans d'una demanda d'execució hipotecària o durant el procés d'esta.

També es dona assessorament a aquelles persones que, encara que no hagen deixat de pagar cap quota del seu préstec hipotecari, necessiten informació de les possibilitats i les conseqüències derivades d'un possible impagament, o en aquelles situacions en les que es preveu que no es podrà pagar les quotes i es requereix intermediació amb l'entitat financera amb el fi d'aconseguir millors condicions per a continuar pagant.

Es facilita, per tant, informació i assessorament des de la perspectiva legal i financera, a la vegada que s'intervé amb l'altra part interessada.

Els objectius que es persegueixen son:

- Plantejar mesures correctores que permeten mantindre el pagament de les quotes i eviten els processos d'execució hipotecaria.

- Negociar mesures alternatives a les dificultats derivades del impagament que faciliten a les persones afectades poder conservar el seu habitatge.

- Evitar, sempre que siga possible, els llançaments derivats de la falta de pagament dels préstecs hipotecaris.

Documentació primera cita.

Adreça: Av. Jaume I, 27

Tel: 964 690 137 

Horari: De 10:30 h a 14:00 h

e-mail: pnavarro@lavallduixo.es , bmolina@ayto-lavall.org

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Site developed with Drupal