Comerç | La Vall d'uixo

Comerç

 

 

          
Valloferta, portal de compres local

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i l'Agència AFIC, ha posat en marxa ‘Valloferta’, un aparador comercial en què es podran trobar importants ofertes setmanals de productes i servicis de comerços de la ciutat.

Les promocions de Valloferta es poden consultar setmanalment a través de l'APP de la Vall d’Uixó, en el facebook de la mateixa aplicació o en la web http://www.applavallduixo.es/valloferta/

Las ofertes estaràn disponibles durant una setmana i a través de la web es podran realitzar les reserves per un període màxim de 24 hores i el client haurà d'acudir al negoci a adquirir el producte o servici que li interesse. 
En la mateixa web 
www.applavallduixo.es els clients podran conéixer les condicions de compra i les característiques dels productes que es posen a la seua disposició i que setmanalment es renovaran pel que “si algú està interessat a adquirir un producte o servici, haurà de reservar-ho com més prompte millor i acudir a la botiga en menys de 24 hores a adquirir-ho.

http://www.lavallduixo.es/vallduixoPublic/portada/notícies?noticia=a0491...

 

          
LES XARXES SOCIALS I LA WEB 2.0

Les xarxes socials no són una moda passatgera i la seua evolució és constant i hem d'estar atents a les ferramentes professionals que ens van a permetre dotar a les nostres empreses d'un perfil social com mai ho havien tingut.

 

          
UNA WEB PER A CADA COMERÇ DE LA VALL D’UIXÓ

Des de l'Agència AFIC, s'oferix un servici gratuït de microweb a cada comerç del municipi, a través del

Portal del Comerciant Local.

Algunes de les possibilitats que oferix este

portal és la possibilitat d'introduir fotos del negoci, ubicació, horari, i breu descripció de l'activitat d'aspectes destacats del comerç.

 

          
ASSESSORAMENT I ATENCIÓ AL COMERCIANT I A L'EMPRENEDOR

Es presta assessorament  i atenció al comerciant sobre diferents aspectes. Així com se'ls presta tota la informació necessària als emprenedors que vullguen iniciar una esbossa de negoci.

Es presta assessorament al comerciant sobre els

siguienes aspectes:

Esdeveniments i actes relacionats amb el sector comercial detallista.

Legislació aplicable al sector i novetats legislatives.

Urbanisme Comercial (Ordenances Municipals).

Fires, Fòrums i

Trobades.

Bibliografia.

Ajudes i Subvencions.

Màrqueting.

Directors d'empreses i entitats.

 

 

          
 SUPORT EN ACCIONS FORMATIVES EMPRESARIALS

Des del Departament i amb la col·laboració de l'Antena Local de la Cambra de Comerç, s'organitzen diferents accions formatives per

a millorar la competitivitat i la innovació en el xicotet comerç, com aquells aspectes concrets per a millorar la gestió de cada un dels establiments comercials (xarxes socials, TPV, Aparadors comercials, qualitat en el comerç, tècniques de venda, jornades sobre innomarketing...)

També s'organitzen jornades i cursos per als propis Tècnics/as de Comerç pertanyents a la Xarxa AFIC.

 

          
MERCAT DE VENDA NO SEDENTÀRIA DEL DIVENDRES

L'oferta comercial de la ciutat de la Vall d’Uixó, es completa amb el mercat de venda no sedentària, denominat Mecado del Divendres, el segon de la província de Castelló en importància, de gran tradició, amb  308 parades, celebrant-se tots els divendres, i atraient a gran quantitat de població de la Comarca.

El mercat de venda no sedentària, té lloc als voltants de la plaça del Mercat, i

carrers adjacents (Joaquin Paris,  Mestre Rodrigo,  Salvador Cardells, Plaça del Mercat y Salvador Allende), i s'instal·la entre les 8 i les 15 hores de tots els divendres, trobant

llocs d'alimentació, fruita, verdura, tèxtil i calçat.

 

          
MERCAT MUNICIPAL DE LA VALL D’UIXO

El Mercat Municipal de la Vall d’Uixó es troba en la plaça del Mercat, i la seua construcció data de 1976. Recentment, va tindre lloc la celebració del 35 aniversari. En l'entorn del Mercat

trobem una plaça molt àmplia, amb possibilitat d'aparcament, excepte els divendres, on se celebra el mercat de venda no sedentària. Pròxim al mercat,

trobem zona blava i pàrquing del Polígon III.

Amb data octubre de 2010 s'ha procedit a la realització de noves obres de condicionament i millora del Mercat i s'ha instal·lat la climatització en la superfície de venda del Mercat Municipal.

El Mercat i el seu entorn acaba de ser rehabilitat i adaptat a la nova normativa d'accessibilitat i a les noves tendències comercials. Consta d'un total de 4.000 metres quadrats, i dos plantes d'activitat comercial amb tot tipus de productes frescos i un tracte pels seus venedors professional i personalitzat.

La primera planta està destinada a la pescateria i congelats, i la segona planta disposa d'establiments de fruita i verdura, forn, drogueria, carnisseria i xarcuteria, cafeteria,

groumet, conserves i altres establiments, amb un total de 43 parades.

Vídeo promocional Mercat Municipal de la Vall d’Uixó.

Comerç Local

El comerç és un dels principals sectors de l'economia de la Vall d'Uixó, i actua com un dels grans motors de generació de riquesa i llocs de treball.

L'exercici d'esta activitat comercial es desenrotlla cada vegada en un entorn més competitiu i dinàmic, i es planteja la necessitat de donar al sector mecanismes i ferramentes que contribuïsquen a millorar la seua posició competitiva.

La Vall disfruta d'un comerç de confiança, amb tradició, i proximitat, modern i adaptat a les tendències, de qualitat, i amb un servici professional. Un comerç que és vida, i que en conclusió, fomenta les relacions socials i humanes, la convivència i el dinamisme de la Comarca. En la Vall trobem un comerç tradicional en els principals eixos comercials, i un nou comerç en la zona del Polígon III.

La Xarxa del Comerç Local està agrupat en la galeria comercial que a continuació es mostra, sorgix com una iniciativa de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial per a impulsar l'adaptació els comerços locals a les noves tecnologies; fent-los més competitius en un mercat cada vegada més global. La galeria oferix una informació completa i actualitzada sobre els comerços del municipi.

Tots els comerciants interessats en apareixer gratuïtament en la galeria comercial, i administrar les seues imatges i textos promocionals, o aquells que vullguen actualitzar les seues dades de contacte, només han de posar-se en contacte amb l'AFIC.

 

Visita la pàgina de Facebook d'Empreses i Emprenedors de la Vall.

Per a veure la galeria comercial

clique en el gràfic.

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal