Campanyes Comercials | La Vall d'uixo

Campanyes Comercials
         
XXVI Edició del Concurs d'Aparadors

S'amplia termini fins al 15 de desembre

Com tots els anys des de Ajuntament de la Vall d'Uixó, es convoca la XXVI Edició del Concurs d'Aparadors, a fi de dinamitzar el comerç local i animar a tots els comerciants a participar, adornant els seus aparadors amb motius nadalencs, creant un entorn propici per a atraure el comerç en la Vall d'Uixó. Es tracta d'una iniciativa que ja està més que consolidada en la població vallera i en el comerç local.
Els participants en el Concurs hauran de realitzar la seua activitat comercial en La Vall d'Uixó.

Podran participar també activitats que, encara no sent estrictament comercials, es desenvolupen sobre un format comercial de manera integrada. Els establiments concursants hauran de reunir, amb caràcter general, el requisit de no tindre la consideració de gran superfície comercial.

Els aparadors deben estar muntats per al 09 de desembre, deixant constància de la seua participació en el concurs. Els aparadors participants hauran de mantindre's fins el dia 04 de gener de 2018.

És condició indispensable que en els aparadors figuren articles comercialitzats de l'establiment.

Els premis seran honorífics. Els PREMIS del Concurs són els següents:

· PREMI A LA SOSTENIBILITAT.

· PREMI A L'ORIGINALITAT.

· PREMI A LA INNOVACIÓ.

· "Aparador MÉS POPULAR" Menció Especial Honorífica (votació popular: Facebook).

Les sol·licituds de participació podran ser presentades en el Registre General de l'Ajuntament de La Vall d'Uixó, fins a les 14:00 hores del dilluns 04 de desembre de 2017.

El Jurat recorrerà tots els aparadors participants a partir del 09 de desembre, durant el qual, tindrà lloc la valoració dels aspectes arreplegats anteriorment. La decisió del Jurat serà inapel·lable i s'emetrà el dijous 21 de desembre de 2017 a les 16:00 hores en un acte d'entrega que tindrà lloc al Centre Cultural Palau de Vivel.  L'acte estarà organitzat per la Regidoria de la Ciutat Activa i  Agència AFIC de l'Excm. Ajuntament de La Vall d'Uixó, al qual podran assistir els comerciants participants i el públic en general.

BASES CONCURS D'APARADORS

INSTÀNCIA

 

X EDICIÓ FIRA DE NADAL

Com tots els anys des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, es convoca la X Edició de la Fira de Nadal a fi de dinamitzar el comerç local i animar a tots els comerciantas a participar, creant un entorn propici per a atraure el comerç en la Vall d'Uixó. Es tracta d'una iniciativa que ja està més que consolidada en la població vallera i en el comerç local. Els participants en la Fira hauran de sol-licitar la seua participació en el registre de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó des del 14 fins al 24 de novembre.

D'esta manera, s'instal·larà en la Plaça de l'Església de la Mare de Déu de l'Assumpció, una mostra del comerç de la Vall, que es denominarà FIRA DE NADAL 2017 de la Vall d'Uixó i on es continuarà apostant per la innovació, l'avantguarda i una imatge de la ciutat i de les nostres empreses, moderna i dinàmica.

L'objectiu principal d'esta Fira és el foment de l'intercanvi comercial entre els empresaris que conformen la base econòmica local, a través de la venda dels productes i/o servicis, amb el suport d'assistència tècnica per part d'institucions i associacions empresaris i/o comerciants. La idea sorgix a fi de dinamitzar l'economia i buscar aliats interns i externs al territori per a aconseguir i impulsar una iniciativa dirigida a l'enfortiment del sector de la distribució comercial municipal. 

BASES FIRA DE NADAL 

INSTÀNCIA

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

 
Vídeo promocional "COMERÇ DE LA VALL"

 

Escola de les emocions, estrés, amic o enemic?

Des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i el seu Departament de Desenvolupament Econòmica i Ocupació i Agència AFIC, hem posat en marxa este projecte solidari. És un projecte solidari organitzat per l'Escola de les Emocions i EMOS Societat amb la col·laboració de diversos ajuntaments, institucions i organitzacions privades (xicotetes empreses i comerços).

En este projecte oferim tota una sèrie de tallers entorn de temàtiques emocionals on els assistents només han de “pagar” un quilo de menjar per cada hora de formació que reben. Com els tallers són de 5 hores, als assistents se'ls demana una col·laboració de 5 quilos de menjar.

Esta menjar, a través de la col·laboració amb les regidories d'assumptes socials, va destinada per a recolzar a institucions que treballen ajudant a famílies en situació d'exclusió social.

En este seminari aprendràs com funciona el procés de l'estrés en la persona així com les seues conseqüències, al mateix temps que aprendràs a distingir entre l'estrés positiu i negatiu. Aprendràs, també, quines són les causes més comunes que produïxen estrés i, el més important, tota una sèrie de consells, tècniques i ferramentes que t'ajudaran a gestionar l'estrés d'una forma positiva.

 

Campanya concienciació compra comerç local de La Vall d'Uixó 

Des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i el seu Departament de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i Agència AFIC, hem posat en marxa una campanya de suport al sector del comerç local, a fi de concienciar al conjunt de la ciutadania sobre la importància econòmica i social de les xicotetes i mitjanes empreses en la nostra localitat i, en este cas en particular, del comerç, que sense cap dubte, és un eix vertebrador de la nostra economia local.

Un xicotet gest que se suma a les accions ja iniciades en els últims temps, però de gran importància si aconseguim donar una imatge d'unitat, del conjunt dels locals comercials de la nostra localitat.

La campanya s'anomena “En els xicotets detalls està la diferència” i té com a objectiu principal, promocionar el comerç i les empreses de La Vall d'Uixó, amb accions destinades a impulsar i dinamitzar l'economia local, realitzant una campanya d'estimulació, conscienciació i solidaritat dels ciutadans.

Amb esta campanya, volem crear consciència del valor social i econòmic que aporta el comerç local, tant per l'atenció que ens presten, com pel benefici que li aporta a la pròpia ciutat i als propis ciutadans.

Per a la realització d'esta campanya, s'han dissenyat una sèrie de cartells on cada un descriu un xicotet detall que oferix el nostre comerç de confiança, proximitat i proximitat. Esta campanya es realitzarà únicament a través de mitjans digitals i confiem en el suport de la ciutat per a difondre els diferents missatges.

“Les grans coses estan fetes de xicotets detalls” www. applavallduixo.es

 

Compra y viu l'interior, Mercat Municipal la Vall d'Uixó

“CAMPANYA COMPRA I VIU L'INTERIOR”

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó des de la Regidoria de Desenvopument Econòmic i Ocupació i l'Agència AFIC amb la iniciativa del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació Provincial, està organitzant una campanya comercial en el Mercat Municipal de la Vall d’Uixó, amb l'objectiu de promocionar els productes dels Mercats municipals i donar a conéixer el producte de turisme rural de la nostra província als potencials clients, incentivant les compres en els Mercats. 

Els mercats municipals exercixen un paper protagonista en la ciutat. En ells, podem trobar productes frescos i de qualitat que, units a l'excepcional tracte dels venedors convertixen el Mercat Municipal, en un referent, en el nostre cas, del comerç comarcal. “Ara, més que mai, estem amb els nostres Mercats i treballem amb l'objectiu de continuar fomentant i potenciant la seua activitat comercial diària, adaptant-los a les noves necessitats i demandes del consumidor actual”, comenta el Regidor, José Villalba. 

La campanya consistix a oferir als clients dels Mercats, la possibilitat de participar, per mitjà de les seues compres, en un sorteig mensual d'un cap de setmana en allotjaments rurals de la província, per a la qual cosa, només hauran d'omplir un butlletí amb les seues dades i depositar-ho en una urna preparada i instal·lada amb este fi en l'estand informatiu.

“Durant tot el mes, els clients estan depositant els seus bitllets en l'urna, i cada final de mes realitzem el sorteig del premi, posteriorment, s'avisa al guanyador, i se li entrega el premi”, ha comentat José Villalba. 

La primera guanyadora del sorteig, ha sigut María Lourdes Almela Sebastià, compradora habitual del Mercat Municipal, que podrà disfrutar d'un cap de setmana per a 4 persones A Casa Els Caixes, en Sant Mateu. 

Comenta el Sr. Regidor que des de “L'Ajuntament de la Vall d’Uixó i la Diputació Provincial, s'anima a tots els comerciants i als veïns perquè responguen a esta.

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal