Altres serveis de sanitat | La Vall d'uixo

Altres serveis de sanitat

CENTRE DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR

Un Centre de Planificació Familiar és un lloc on pots obtindre informació sobretot allò que s'ha relacionat amb la sexualitat, els anticonceptius, l'avortament, les malalties de transmissió sexual...Estan oberts a totes les persones independentment del seu sexe, edat, estat civil, orientació sexual...

 

Centre de Planificació Familiar de la Vall d’Uixó
Ubicació en el Centro de Salut Vall d’Uixó 2

Ctra Segorbe, s/n
Tel. 964666366

 

_____________________________________________________________________

UNITAT DE CONDUCTES ADDICTIVES (UCA)

La Unitats de Conductes Addictives (UCA) són els recursos d'assistència sanitària al malalt drogodependent. Constituïdes com a dispositius de referència per al tractament ambulatori de les drogodependències i altres transtorns addictius. Són centres de suport a l'Atenció Primària i se disposa d'ells en cadascun dels Departaments de Salut. Totes pertanyen a l'Agència Valenciana de Salut de la Consellería de Sanitat.

Algunes Unitats de Conductes Addictives estan especialitza dónes en l'assistència a pacients que presenten diagnòstics d'abús o dependència de l'alcohol. Són les Unitats d'Alcohología (UA).

UCA VALL D`UIXO
DEPARTAMENT DE LA PLANA

Av. Jaime I, 13
12600 La Vall d'Uixó
Tel. 964696358
Fax. 964690816

 

______________________________________________________________________

CENTRE DE SALUT MENTAL

Els Centres de Salut Mental són llocs, en els quals s'atén de manera especialitzada, a persones que necessiten assistència psicològica, psiquiàtrica i en general, de salut mental. L'atenció que es presta té com a objectiu la prevenció, assistència, rehabilitació i reinserció social de pacients amb problemes psíquics o trastorns mentals que demandin assistència.

Els pacients arriben amb informes escrits, realitzats en els Centres de Salut o d'Atenció Primària i Serveis Socials, remesos pel metge de capçalera o especialista de l'Ambulatori. També s'accedeix o es retorna al CSM per derivacions institucionals com els Hospitals, en aquests se sol fer a través d'Urgències, hospitalitzacions breus o pels Serveis de Psiquiatria Hospitalària.

Centre de Salut Mental de la Vall d'Uixó
Av. Jaime I, 11
Tel. 964 69 03 04

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal