Singin' in the cave ja té cartell per a la temporada d'estiu 2017 | La Vall d'uixo

Dimarts, Maig 2, 2017 - 12:00
Singin' in the cave ja té cartell per a la temporada d'estiu 2017
Des del 30 de juny al 25 d'agost actuaran en les Coves de Sant Josep 10 artistes reconeguts nacional i internacionalment

Singin' in the cave ja té cartell per a la temporada d'estiu 2017. Neuman, Sr. Chinarro, Helena Miquel, Ramirez Exposure & Ken Stringfellow, PAVVLA, Nick Garrie, Gener, Pau Vallvé, Nadia Sheikh i Claim actuaran en les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó els divendres des del 30 de juny al 25 d'agost.

El Singin' in the cave manté la seua essència en la segona edició d'este incomparable cicle de concerts, que se celebren a l'interior de les Coves de Sant Josep, el riu subterrani navegable més llarg d'Europa. En esta edició, el cicle ha afermat la seua aposta per propostes íntimes i de qualitat, que encaixen a la perfecció en un espai, visual i acústicament, únic. El cartell es compon d'artistes reconeguts nacional i internacionalment.

Amb un aforament limitat a tan sol 50 persones, Singin' in the cave és, sense dubte, una proposta exclusiva, encara que no pel preu. Les entrades estaran disponibles en les pròximes setmanes a un preu de 15 euros (5 euros més del que costa la visita habitual). Els visitants gaudeixen, a més de la navegació pel riu, del miniacústic en la Sala de les Ratapinyades i el concert en la Sala de l'Embarcador.

El conseller delegat d'Emsevall, Jorge García, ha destacat que esta proposta s'emmarca dins del “salt de qualitat que hem donat a les Coves de Sant Josep, amb la búsqueda constant de l'excel·lència turística i la innovació per a dotar a la ciutat d'una proposta d'oci alternatiu que fins al moment no existia”.
En este sentit, l'edil ha afegit que el cicle Singin' in the cave és “un concepte nou que uneix patrimoni natural i música” i que el públic “valora les emocions que aporta aquesta experiència de proximitat amb l'artista”, ja que l'aforament està limitat a 50 persones.

El promotor d'esta iniciativa, Raúl Rubio, ha afirmat que els artistes “fan un esforç important per a venir a les Coves de Sant Josep, perquè han sabut valorar l'única cosa que és aquest projecte i la resposta tan positiva del públic”. “És un cartell de festival però amb la singularitat de la seua exclusivitat”, ha afegit.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal