L'Ajuntament signa el conveni de col·laboració amb el Club La Vall | La Vall d'uixo

Dimecres, Maig 10, 2017 - 18:30
L'Ajuntament signa el conveni de col·laboració amb el Club La Vall
L'entitat percebrà la mateixa quantitat que la UDE, la qual cosa garanteix el tracte igualitari entre els dos clubs de futbol de la ciutat

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha signat un conveni de col·laboració amb el Club La Vall. L'alcaldessa, Tania Baños, i el president de l'entitat, Alexis Gómez-Chamorro, han materialitzat este acord este matí en presència del regidor d'Esports, Jordi Julià, i el director general del club esportiu, Joaquín Sánchez.

Julià ha destacat que el Club La Vall percebrà 20.000 euros, la mateixa quantitat que la UDE, “perquè des del primer moment hem volgut que hi haja un tracte igualitari entre els dos clubs de futbol de la ciutat”. Així mateix ha afegit que “els problemes del passat s'han superat amb una nova etapa en la qual anem a treballar conjuntament pel futbol local”.

En este sentit, Sánchez ha afirmat que els nous membres de la directiva “arribem per a ajudar en tot el que puguem, perquè som gent del poble implicada des de sempre en l'esport”. A més ha donat les gràcies a l'anterior president, Bernabé Perales, per la seua confiança i ha anunciat la intenció "d'augmentar el nivell i el nombre de xiquets de l'escola i fer que el futbol local canvie de rumb, amb la col·laboració entre els dos clubs i les penyes para en un futur poder aconseguir la unificació, que és el que la gent de la Vall d'Uixó vol”.

L'alcaldessa ha donat la benvinguda als nous dirigents del club i ha remarcat que “tots compartim la mateixa fi, que és que els xiquets i xiquetes puguen jugar a futbol”. I a més fomentar els valors del respecte i el joc net, per la qual cosa este és el primer conveni que se signa “amb una clàusula que no permet cap tipus de violència en els camps, perquè no volem transmetre eixa imatge de l'esport”.

Cal recordar que la planificació de l'actual equip de govern és que les obres de millora dels Camps de Futbol de La Moleta comencen quan acabe la temporada. Esta actuació ascendeix a quasi 150.000 euros i és una de les inversions més importants del pressupost per a enguany.

Amb este projecte “aconseguirem la llicència d'activitat per a aquestes instal·lacions i compliran amb la legalitat després de molts anys en els quals no s'ha fet res per a arreglar esta situació”, han apuntat Baños i Julià. D'esta manera també es licitarà la cantina “perquè qualsevol persona puga optar en igualtat de condicions”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal