L'Ajuntament presenta un pla d'asfaltat per al Carbonaire i Grupo La Unión | La Vall d'uixo

Diumenge, Maig 7, 2017 - 12:00
L'Ajuntament presenta un pla d'asfaltat per al Carbonaire i Grupo La Unión
El projecte prioritza les zones que es troben en pitjor estat, encara que gradualment es va a seguir adequant la resta

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó executarà en els pròxims mesos un pla d'asfaltat en diversos carrers del barri Carbonaire i el Grupo La Unión, ja que s'ha prioritzat en les zones que es troben en pitjor estat, encara que “a poc a poc anem a seguir adequant la resta”, tal com ha explicat, l'alcaldessa, Tania Baños.

En Carbonaire s'arreglaran els carrers 6 i 11, dos de les vies principals del barri, i dues travessies que desemboquen en el carrer 5. A més en els trams en els quals siga necessari també es realitzaran treballs de fresat. Baños ha afirmat que “sabem que no és suficient per al que requereix el barri, però enguany podem arribar fins a ací dins de les nostres limitacions econòmiques”.

En el Grupo La Unión s'asfaltarà l'entorn de la Caserna de la Guàrdia Civil, “perquè està en unes condicions lamentables”, ja que hi ha zones en les quals les arrels dels arbres han alçat el paviment, la qual cosa suposa en perill per a vehicles i vianants. Aquestes obres completen la inversió de quasi mig milió d'euros per a renovar la xarxa de clavegueram i aigua potable del barri, en la qual no s'havia actuat des de fa 60 anys.

La presentació del projecte s'ha realitzat en la plaça 9 d’Octubre del Carbonaire, amb la presència també dels tinents d'alcalde, Antoni Llorente i Jordi Julià, i diversos regidors de l'actual equip de govern. Així, han destacat la importància de “no fer estes actuacions abans d'eleccions, sinó amb una previsió i pensant únicament a millorar el barri i la vida de les persones”.

Llorente ha afegit que este pla respon a l'aposta per “aprofitar els recursos municipals al màxim per a atendre les demandes i reivindicacions dels veïns i veïnes”, ja que són “xicotetes millores que poden ser molt significatives per al benestar de la gent”.

Per la seua banda, Julià ha destacat que “ens preocupem pels barris, com demostrem amb estes inversions” i que la Vall d'Uixó “ha anat millorant a poc a poc en estos dos anys, amb actuacions tan necessàries com esta, perquè vam trobar la ciutat en un pèssim estat de manteniment i sabem que encara queda molt per fer”.

En el barri Carbonaire s'han dut a terme diverses millores considerables durant esta legislatura, com l'obertura de l'aula d'infantil 2-3 anys, el nou menjador escolar i l'Agència de Lectura en el CEIP Rosario Pérez. A més s'han substituïts els bancs i s'han millorat les parades d'autobús de la carretera Segorbe i s'han retirat les tanques i millorat la seguretat de la vorera de Sumet que connecta amb el Paratge de Sant Josep.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal