L'Ajuntament presenta la programació Primavera i Gent Gran | La Vall d'uixo

Dimecres, Maig 3, 2017 - 12:45
L'Ajuntament presenta la programació Primavera i Gent Gran
Les activitats inclouen les revetles de les associacions de jubilats i la clausura de la Universitat Popular

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la programació Primavera i Gent Gran 2017, que començarà demà, 5 de maig, en la plaça del 9 d'Octubre amb la revetla de l'Associació de Jubilats de Carbonaire i Adjacents. El dia 8 se celebrarà en la Llar Sagrada Família, l'11 en la Colonia San Antonio, el 18 en La Vallense i el 25 en el barri Toledo. El 25 de maig també tindrà lloc la marxa ciclista de Cosaor.

Este programa coincidirà amb la clausura de les activitats que les associacions de jubilats i pensionistes han organitzat durant els últims mesos, així com amb la finalitat de curs de la Universitat Popular, que per primera vegada enguany ha incorporat les Aules de Majors, amb un increment considerable del nombre de participants. Així, s'han aconseguit les 1.517 inscrites, la qual cosa “ha superat totes les previsions”, tal com ha assegurat el regidor de Serveis Socials i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente.

Llorente ha recordat que enguany s'ha ampliat l'oferta de la Universitat Popular, amb els nous cursos d'història local, cubbà, horticultura domèstica i percussió. A més s'han augmentat les activitats en els centres socials dels barris i en la Llar Sagrada Família s'ha organitzat un taller de teatre i un altre d'expressió corporal.

El nou model ha suposat que “persones de qualsevol edat puguen participar en les activitats que abans solament es dirigien als majors de 60 anys i a l'inrevés, la qual cosa ha permés un intercanvi intergeneracional molt interessant”. En aquest sentit, els majors han pogut inscriure's de manera gratuïta a tots els cursos de la Universitat Popular, quan anteriorment solament eren gratuïts els que s'incloïen en les Aules de Majors.

La Universitat Popular tancarà el 13 de juny els tallers de treballs manuals (patchwork, ceràmica, boixets, oli, tall i confecció) amb una exposició en el Palau de Vivel. El 14 de juny se celebrarà una exhibició de tai-txí, gimnàstica, ball i sevillanes en el Teatre Municipal, mentre que el 15 de juny els alumnes de les aules de teatre representaran les obres 'De Hollywood a la Vall' i 'Ací no tenim ous'.

L'edil ha afirmat que amb esta edició s'han aconseguit els objectius de “convertir-nos en una oferta d'oci i formació no reglada conjunta en la localitat, fer que qualsevol persona independentment de la seua edat puga gaudir dels mateixos tallers i que no disposa de recursos econòmics no siga un impediment per a inscriure's”, ja que s'han llançat beques i reduccions en el preu de la matrícula.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal