L'Ajuntament ocupa a 52 joves amb una inversió de quasi un milió d'euros | La Vall d'uixo

Dijous, Agost 31, 2017 - 13:00
L'Ajuntament ocupa a 52 joves amb una inversió de quasi un milió d'euros
La Generalitat Valenciana cofinança diversos programes d'ocupació i formació que beneficien a menors de 30 anys

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha donat la benvinguda a 52 joves (més 12 docents i personal administratiu) que participen en cinc programes d'ocupació finançats en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i que suposen una inversió de quasi un milió d'euros, a través de T'Avalem, EMCUJU, EMPUJU, Taller d'ocupació de jardineria i Pràctiques No Laborals (PNL).

Estos plans “donen l'oportunitat de treballar i formar-se a joves menors de 30 anys amb formació i sense formació”, tal com ha explicat el regidor d'Ocupació, Jorge García. D'esta manera, “el seu treball repercutirà en el benefici de tots els vallers i valleres”, ja que duran a terme projectes com el Museu de La Llum, el viver d'empreses en la segona planta del mercat, l'adequació de la zona de l'aqüeducte, manteniment d'insfraestructures públiques i gestió diària en les diferents regidories.

L'alcaldessa ha destacat que “venim d'una crisi econòmica que ha afectat a molts joves, que han patit la bambolla de la construcció perquè van abandonar els estudis per a treballar i ara no tenen cabuda en el mercat laboral o que malgrat tindre una gran formació es veuen obligats a anar-se a l'estranger perquè ací no tenen oportunitats”. “No són una generació perduda, sinó una amb molt talent i amb molt que aportar a la societat”, ha afegit.

Enguany l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha destinat 1,6 milions d'euros a polítiques actives d'ocupació, sumant les aportacions pròpies a les d'altres administracions, especialment el Consell. En este sentit, el director territorial d'Economia, José Vicente Andrés, ha recordat que la Generalitat destina 25 milions d'euros als programes EMPUJU i EMCUJU per a beneficiar a 4.500 persones de tota la Comunitat Valenciana.

"Des del primer dia que vam entrar a l'Ajuntament, sent la ciutat més vulnerable d'Espanya, la nostra prioritat ha sigut treballar per a crear ocupació, aconseguint la major quantitat de subvencions de la història”, ha assegurat García. I este esforç “dóna els seus fruits i per açò hui hi ha 1.100 persones aturades menys que quan arribem al govern”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal