L'Ajuntament obri dos nous processos selectius per a tècnics/ques d'igualtat i programació informàtica | La Vall d'uixo

Dimarts, Març 7, 2017 - 14:30
L'Ajuntament obri dos nous processos selectius per a tècnics/ques d'igualtat i programació informàtica
Com a novetat les gestions es poden realitzar a través d'internet, des de la seu electrònica, fins al 14 de març

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha obert la convocatòria per a la creació de dosborses d'ocupació: una de tècnic/a de igualtat i formació (grup A2) i una altra de tècnic/a programador/a informàtic/a (grup A2). Mitjançant este procés de selecció es contractarà a la persona que obtinga la millor puntuació i la resta entraran en la borsa per a cobrir baixes o vacants.

El regidor de Personal, Javier Ferreres, ha assenyalat que se segueix “la línia de renovar les borses amb principis de mèrit i capacitat, donant-los la publicitat necessària i apostant per la igualtat d'oportunitats i la transparència”. En la web municipal estan publicades les bases completes i el termini de presentació de les instàncies finalitza el 14 de març.

La gran novetat és que les sol·licituds es poden realitzar a través d'internet, des de la seu electrònica “per a evitar cues innecessàries”. L'edil ha destacat que l'objectiu és “agilitzar els tràmits, facilitant que la ciutadania faça les gestions municipals des de casa, les 24 hores del dia”. El pagament de les taxes també es pot fer on-line.

El procés de selecció per a tècnic/a de igualtat i formació serà per concurs-oposició, per la qual cosa també es valoraran els mèrits. Esta borsa està subordinada a una subvenció de la Generalitat Valenciana per a dotar als ajuntaments d'este servei. La titulació mínima és la diplomatura i es valora un doctorat, master o la realització de 250 hores en labors relacionades amb la igualtat.

Els requisits per a l'oposició lliure de tècnic/a programador/a informàtic/a són estar disposició d'una enginyeria tècnica en informàtica, diplomatura en informàtica o titulació superior.

SENTÈNCIES DESFAVORABLES

D'altra banda, Ferreres ha informat que l'Ajuntament “continua rebent un degoteig de sentències desfavorables en temes de personal derivades de la nefasta gestió en matèria de personal de les dos últimes legislatures de Bonig, Clavell i Vicente-Ruiz i el seu funcionari de capçalera, que els ajudava a realitzar esta política sectària”.

Així, “en el que portem de 2017 ja hem hagut de pagar 87.000 euros en sentències de personal, que se sumen als més de 600.000 euros pagats des de 2009 per les decisions del Partit Popular”. “Amb estos diners podríem haver impulsat projectes necessaris per a la ciutat i podríem haver ajudat a molts vallers i valleres, però ens veiem obligats pels Jutjats a destinar-los a pagar sentències heretades del PP”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal