L'Ajuntament millora la seguretat de l'entorn de la Caserna de la Guàrdia Civil | La Vall d'uixo

Dilluns, Setembre 4, 2017 - 14:00
L'Ajuntament millora la seguretat de l'entorn de la Caserna de la Guàrdia Civil
L'actuació consisteix en la remodelació de les voreres, la col·locació de boles de ferro i formigó i es completarà amb l'asfaltat de la zona

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó està remodelant les voreres dels voltants de la Caserna de la Guàrdia Civil, que en alguns punts eren quasi inexistents i es trobaven en molt mal estat a causa que des de la seua construcció, fa més de 50 anys, no s'havia actuat en elles ni tampoc en els arcs de protecció que eviten la presència de vehicles en el perímetre de seguretat d'este edifici del Grupo La Unión.

La brigada municipal i diversos operaris contractats a través de les memòries de l'atur a l'estiu estan construint les noves voreres per a adaptar-les a la normativa d'accessibilitat “i que les persones amb mobilitat reduïda o que van amb carrets de bebè puguen usar estos espais públics”, tal com ha explicat la regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé, que ha visitat les obres al costat de l'alcaldessa, Tania Baños.

A més s'han retirat els antics arcs de protecció que en la seua majoria estaven doblegats i s'estan col·locant boles de ferro i formigó, a les quals se'ls dóna un nou ús “per a millorar la seguretat de la caserna, perquè són molt més resistents”. Estos elements són reutilitzats ja que són els que es van retirar de la plaça de l'Assumpció després de la seua peatonalització, la qual cosa suposa “guanyar en eficiència i aprofitar recursos”.

L'alcaldessa ha afirmat que “igual d'important és protegir a la ciutadania, amb mesures com la col·locació de blocs de formigó de gran tonatge en l'entrada per als vianants a les Coves de Sant Josep o en els accessos al mercat dels divendres, com als cossos de seguretat, després dels recents atemptats de Barcelona i del nivell 4 d'alerta terrorista en tot el país”.

ASFALTAT DE LA ZONA

La intervenció estarà finalitzada esta mateixa setmana i a partir de la que ve començarà l'asfaltat d'esta zona i de l'entorn de la plaça de la Pilarica i del parc. Esta actuació s'emmarca dins de la inversió de 500.000 euros que l'actual equip de govern està realitzant en el Grupo La Unión, la més important del pressupost municipal d'enguany.

Baños ha recordat que en els últims mesos s'han realitzat treballs de renovació de la xarxa de clavegueram i d'aigua potable en el barri, la qual cosa ha posat fi “als problemes de pressió i d'embossos en els blocs”. Així mateix, s'ha asfaltat i s'han ampliat i fet accessibles les voreres de la part alta, la qual cosa demostra “amb fets el nostre compromís amb el Grupo La Unión, no sols amb paraules com fan altres”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal