L'Ajuntament elabora un pla de prevenció de trastorns addictius | La Vall d'uixo

Dimarts, Setembre 5, 2017 - 13:45
L'Ajuntament elabora un pla de prevenció de trastorns addictius
L'actual equip de govern ha recuperat la Unitat de Prevenció Comunitària d'estes conductes després de diversos anys sense prestar-se este servei amb el PP

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó està elaborant un pla municipal de prevenció de trastorns addictius, per a complir amb la Llei 10/2014 de la Generalitat Valenciana que contempla que els municipis de més de 20.000 habitants han de tenir este tipus de programes i incloure accions en l'àmbit de la prevenció, formació i assessorament.

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives està confeccionant este pla, que arreplegarà “el que anem a fer en els pròxims quatre anys en esta matèria”, tal com ha explicat el regidor de Serveis Socials i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente, qui ha recordat que este servei ha sigut recuperat per l'actual equip de govern en esta legislatura “després de diversos anys sense prestar-se amb el PP”.

El document s'adaptarà al marc legal, per al qual també es modificarà i actualitzarà l'ordenança de convivència ciutadana, i realitzarà un diagnòstic de la situació. Per a açò este mes de setembre els alumnes de 1r i 3r d'ESO dels tres instituts emplenaran una enquesta i es mantindran reunions i entrevistes amb tècnics i experts en trastorns addictius.

Este pla materialitza “una vegada més el compromís d'este equip de govern en el benestar de les persones i realitzar polítiques realistes, tenint en compte la realitat en la qual es va a aplicar i els recursos dels quals disposem”, ha assegurat l'edil.

Això suposa “un esforç important per a analitzar la realitat social de la ciutat i quines són les necessitats existents”, amb l'objectiu "d'aplicar polítiques que es traduïsquen en la millora de la qualitat de vida dels vallers i valleres”. En este sentit, en esta legislatura s'han desenvolupat i treballat dos plans més: d'integració i convivència i d'igualtat.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal