L'Ajuntament culmina la inversió de 500.000 euros en el Grupo La Unión | La Vall d'uixo

Divendres, Octubre 13, 2017 - 15:00
L'Ajuntament culmina la inversió de 500.000 euros en el Grupo La Unión
Les últimes actuacions han sigut l'asfaltat i adequació de l'accés al barri i l'entorn del Parc de la Pilarica i la Caserna de la Guàrdia Civil

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha culminat la inversió de 500.000 euros en el Grupo La Unión amb l'asfaltat i adequació de l'accés al barri i l'entorn del Parc de la Pilarica i la Caserna de la Guàrdia Civil. La zona ha sigut asfaltada per complet, ja que presentava greus desperfectes a causa que les arrels dels arbres havien alçat el paviment, i en els habitatges propers al mur s'han construït desguassos en la vorera, que també ha sigut totalment renovada.

L'alcaldessa, Tania Baños, i la regidora d'Urbanisme, han visitat esta zona, en la qual s'estan realitzant els últims treballs de senyalització horitzontal i de millora de les canalitzacions d'aigua. Unes obres que “milloren la seguretat i la imatge”, ja que cal recordar que en les últimes setmanes s'han remodelat i fet accessibles les voreres que envolten la Caserna i s'han substituït els arcs de protecció per boles de ferro i formigó per a evitar la presència de vehicles en el perímetre de seguretat de l'edifici.

Esta inversió de mig milió d'euros ha solucionat els problemes històrics del Grupo La Unión, que patia olors, embossos i falta de pressió de l'aigua sobretot en la zona alta, ja que les xarxes d'aigua potable i clavegueram “no s'havien millorat des de la seua construcció fa més de 50 anys”, ha afirmat Baños.

Així, totes les connexions s'han renovat, s'han fet voreres accessibles i s'ha construït la vorera d'accés al CEIP La Cova, que fins ara no existia “i suposava un perill sobretot per als xiquets i xiquetes”. En esta zona també s'han soterrat les canalitzacions que “desguassaven directament al carrer i creaven molèsties i humitats sobretot en el col·legi i en els habitatges propers”, ha afegit Bartolomé.

Baños ha destacat que esta intervenció “ha sigut la més important i elevada dels pressupostos municipals d'enguany”, ja que l'actual equip de govern “té un compromís amb els barris i esta inversió en el Grupo La Unión és el clar exemple”. I és que en este barri “altres han fet promeses i han parlat molt, però no van tocar ni una pedra en huit anys”.

El proper dijous 26 d'octubre en les rodalies del*CEIP La Cova se celebrarà 'Govern al teu barri', on els veïns i veïnes del barri “podran seguir fent propostes i suggeriments per a millorar-lo”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal