L'Ajuntament coordina el dispositiu de seguretat de les festes patronals | La Vall d'uixo

Dilluns, Setembre 11, 2017 - 09:00
L'Ajuntament coordina el dispositiu de seguretat de les festes patronals
En els accessos a la fira s'instal·laran blocs de formigó perquè no puguen entrar vehicles no autoritzats

L'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, el regidor de Festes, Lluís Diago, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Ferreres, han mantingut una reunió amb els responsables de les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist, en la qual han estat presents els responsables de la Policia Local i la brigada municipal per a articular el dispositiu de seguretat dels festejos, especialment pel que fa a la fira i als actes amb major presència de persones.

Així, s'ha acordat que en els accessos a la fira que se situarà en el carrer Benigafull, la plaça de l'Àngel i adjacents es col·locaran blocs de formigó perquè no puguen entrar al recinte vehicles no autoritzats i per a garantir la seguretat. A més “s'habilitaran diverses eixides d'emergència perquè davant qualsevol incident els serveis d'emergències puguen accedir en cas que siga necessari”, ha assenyalat Ferreres.

Cal recordar que estes mesures ja es van prendre en la Fira de Sant Vicent el passat mes d'abril i des de finals del mes d'agost també s'han engegat en els accessos al mercat dels divendres i al passeig per als vianants del Paratge de Sant Josep, davant el decret de l'alerta 4 terrorista en tot l'estat espanyol i els recents atemptats a Barcelona.

En esta reunió també s'han tractat qüestions relatives a la seguretat durant les exhibicions de bous al carrer, en les quals es posarà especial atenció “al fet que les persones que no estiguen en condicions de participar es queden fóra del recinte taurí”, tal com ha expressat el regidor de Festes, qui ha destacat la col·laboració municipal “amb la comissió de festes, que té una gran experiència en l'organització”.

Les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist es desenvoluparan del 6 al 15 d'octubre. Este diumenge, 17 de setembre, es presentarà la programació i la cartelleria en la plaça de l'Àngel a les 22.00 hores. I el dissabte 23 de setembre, a les 22.00 hores, en l'Auditori tindrà lloc la proclamació de la reina, Meritxell Aragonés, i la seua cort d'honor.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal