L'Ajuntament condiciona el tram de la carretera Segorbe entre Carbonaire i el Paratge de Sant Josep | La Vall d'uixo

Dijous, Maig 11, 2017 - 12:30
L'Ajuntament condiciona el tram de la carretera Segorbe entre Carbonaire i el Paratge de Sant Josep
En la vorera provisional que limita amb el PAI de Sumet s'ha augmentat la seguretat i s'està esbrossant la zona verda del Sector C-1

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó està adequant el tram de la carretera Segorbe entre el barri Carbonaire i el Paratge de Sant Josep, una zona “molt transitada pels turistes que visiten les Coves i pels vallers i valleres que cada dia ixen a passejar o a córrer per esteentorn, que té unes vistes privilegiades”, tal com ha explicat la regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé.

La brigada municipal està portant desenvolupant treballs d'adequació i en l'àrea que limita amb el PAI de Sumet s'han repintat en groc les voreres per a donar-les major visibilitat i seguretat, s'han senyalitzat els obstacles i s'han tapat els forats que hi havia després del robatori de diverses trapes metàl·liques “per a evitar caigudes i qualsevol accident”.

Bartolomé ha recordat que l'actual equip de govern va obrir esta vorera de manera provisional fa dos anys “perquè era un perill deixar-la en les condicions en les quals estava per la paràlisi i l'immobilisme del PP, que en 8 anys no va moure ni un dit per a donar una solució al PAI de Sumet”. Actualment s'està en tràmits per a reactivar la seua urbanització i poder “arreglar de manera definitiva este tram”.

Quant a l'àrea que limita amb el Sector 1-C actualment s'està esbrossant i condicionant la zona verda i es van a instal·lar dos bancs “perquè sabem que, a partir d'este mes i sobretot a l'estiu, és una de les entrades principals al Paratge de Sant Josep i volem donar la imatge positiva que esta ciutat mereix”, ha afirmat.

Les labors d'esbrosse s'estan realitzant amb la nova màquina que ha adquirit la Regidoria d'Agricultura, ja que “l'any passat vam demanar la maquinària a la Diputació de Castelló i es van negar a cedir-la”. Cara a la temporada alta s'ha tornat a sol·licitar “i esperem que enguany accepten, perquè volem netejar més zones de la ciutat”, ha finalitzat l'edila.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal