L'Ajuntament adquireix un nou vehicle per a Protecció Civil en el seu cinquè aniversari | La Vall d'uixo

Dissabte, Març 11, 2017 - 16:00
L'Ajuntament adquireix un nou vehicle per a Protecció Civil en el seu cinquè aniversari
L'agrupació compta amb 25 voluntaris i presta 500 serveis a l'any, per la qual cosa l'actual equip de govern ha augmentat el seu pressupost fins als 8.000 euros

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha adquirit un nou vehicle per a Protecció Civil coincidint amb la celebració del cinquè aniversari d'esta agrupació, que va començar en 2012 realitzant dos serveis a la setmana amb 14 voluntaris i actualment presta 500 serveis a l'any i té actius 25 membres.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Ferreres, ha explicat que esta entitat “va existir fa molts anys, però va desaparèixer i fa cinc es va tornar a recuperar”. Així, este equip de govern “ha seguit recolzant este projecte, destinant un major pressupost i dotant-lo de mitjans tècnics i materials perquè exercisquen la seua labor de voluntariat en les millors condicions”.

Cal destacar que dels 2.000 euros que es van invertir el primer any en l'agrupació, s'ha passat als 8.000 en este exercici. Ferreres ha indicat que “cada vegada són més voluntaris i presten més serveis i és necessari augmentar esta partida”. A més, també s'ha invertit en el nou vehicle que en breu es pintarà i retolarà “i en unes setmanes estarà ja prestant servei al carrer”.

Fins ara Protecció Civil tan sol disposava d'una furgoneta que utilitzava per a totes les seues tasques, per la qual cosa amb este nou vehicle “podran fer desplaçaments més còmodes i ràpids”, ha assenyalat l'edil, qui ha afegit que els voluntaris “fan una labor imprescindible i estan totalment integrats en la vida social, participant i col·laborant en pràcticament tots els actes que s'organitzen en la nostra ciutat”.

En este sentit, l'alcaldessa, Tania Baños, ha destacat “la labor desinteressada” que duen a terme els voluntaris “i la seua gran aportació al municipi, perquè desmenteixen això que les persones sempre busquen el seu benefici personal, ja que en aquest cas ho fan per a ajudar desinteressadament per a ajudar als altres, estant al costat de la gent”.

“Moltes vegades és un treball desagraït i poc valorat, però la seua presència és fonamental i treballen en coordinació amb la Policia Local i la resta de forces de seguretat”, ha afirmat Baños. Per açò, “anem a seguir per aquest camí de seguir formant als voluntaris per a millorar el servei que presten a la ciutadania”.

Per a celebrar este cinquè aniversari l'agrupació de Protecció Civil va organitzar un dinar de germanor, que també va servir per a nomenar cap d'unitat a Samuel García i caps d'equip a Ricardo Sanz i Emil Adrian.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal